5 броя вафлени кори 30/40см
1ч.ч. прясно мляко
500г захар
1 опаковка бисквити Еверест
250г. масло
500г смлени орехи
В топлото мляко се слага захарта и се бърка да се разстопи,
прибавят се и смлените бисквити, орехите и разтопеното масло и всичко се разбърква добре. Маже се всяка кора със сместа без най-горната.
Отгоре се покрива с фолио и се натиска с кухненска дъска да престои няколко часа,
най добре една нощ.
Маха се тежеста и се залива с разтопен шоколад.
Като изтине шоколада се нарязва на квадрати или ромбове.
1ч.ч. прясно мляко
500г захар
1 опаковка бисквити Еверест
250г. масло
500г смлени орехи
В топлото мляко се слага захарта и се бърка да се разстопи,
прибавят се и смлените бисквити, орехите и разтопеното масло и всичко се разбърква добре. Маже се всяка кора със сместа без най-горната.
Отгоре се покрива с фолио и се натиска с кухненска дъска да престои няколко часа,
най добре една нощ.
Маха се тежеста и се залива с разтопен шоколад.
Като изтине шоколада се нарязва на квадрати или ромбове.
Няма коментари:
Публикуване на коментар